De organisatie

DB Accountancy & Advies B.V. is een jong en dynamisch accountants- en advieskantoor gericht op ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf met ambitie.

Persoonlijk contact, korte communicatie lijnen en een goede service zijn samen met de kwaliteit van onze werkzaamheden waar DB Accountancy & Advies B.V. voor staat. Wij vinden het belangrijk om te investeren in een goede relatie met onze klanten waarbij het onze doelstelling is om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van hun onderneming. Door het verschaffen van een gericht advies ondersteund met een heldere en inzichtelijke informatievoorziening kunnen wij helpen bij het bepalen van de juiste koers.

Daarnaast beschikken wij over een brede deskundigheid en expertise waarmee wij u helpen uw organisatie te regisseren en te optimaliseren op een gezond rendement, cashflow, eigen vermogen, fiscale positie en financiering. Bovendien beschikken we over een ruime ervaring in diverse branches, volgen de ontwikkelingen in de markt en vinden het belangrijk dat uw visie wordt gedragen door uw onderneming.

DB Accountancy & Advies B.V. is gestart in 2005 en werkt vanuit de regio Tilburg, Eindhoven en Den Bosch voor bedrijven met nationale en internationale ambities.