Starters

DB Accountancy & Advies kijkt mee
Als startende ondernemer komt er veel op u af waar u rekening mee dient te houden. DB Accountancy & Advies B.V. begeleidt u als starter graag met de eerste stappen als ondernemer.

Voordat u zich op het ondernemerspad begeeft is het goed om uw idee├źn eerst uit te werken in de vorm van een ondernemersplan. Wij zijn voor u hierbij graag een klankbord en indien nodig begeleiden wij u stap voor stap bij het maken van uw businessplan.

Mocht u bij het realiseren van uw onderneming behoefte hebben aan een externe financiering dan kunnen wij u hierin verder begeleiden en gaan we met u mee naar besprekingen bij de bank. Daarnaast kunnen we u adviseren over de te kiezen rechtsvorm en het opzetten en inrichten van een deugdelijke administratie.

Als startende ondernemer komen er voor u veel nieuwe en wellicht onvoorziene aspecten van het ondernemen voorbij. DB Accountancy & Advies B.V. heeft een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de specifieke fiscale regelingen die op starters van toepassing zijn. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat u optimaal profiteert van de belastingfaciliteiten die voor starters gelden zodat u bij het begin van uw onderneming direct goed uit de startblokken komt.

U kunt altijd een afspraak met ons maken voor een gratis ori├źnterend gesprek.