Netwerk

DB Accountancy & Advies - netwerkNederland, regelland! Een ondernemer in het MKB-segment heeft al snel te maken met een hoeveelheid aan formaliteiten, procedures, wet- en regelgeving die ook nog eens voortdurend in ontwikkeling zijn. Wij vormen voor u hierin een eerste aanspreekpunt en klankbord.

Om dit voor haar cliƫnten te kunnen bewerkstelligen heeft DB Accountancy & Advies B.V. ervoor gekozen om te participeren in verschillende samenwerkingsverbanden en overlegstructuren waardoor wij kunnen beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals die indien nodig ingeschakeld kunnen worden. Hierdoor krijgt u uw dienstverlening op maat en maakt u alleen kosten voor zover deze relevant zijn op uw situatie.

Accountants, fiscalisten, notarissen, juristen, advocaten, mediators, arbeidsdeskundigen, bedrijvenmakelaars, taxateurs, pensioen- en verzekeringsadviseurs, maken onder andere deel uit van ons netwerk.

DB Accountancy & Advies B.V. is aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) onder nummer 9018 en staat ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Oost-Brabant te Eindhoven onder nummer 60922125.

NBAlogo